Izvor: HotSport.rs, 06.Maj.2016, 14:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BEZ PUBLIKE NA STARTU: Zato je Partizan navijačima spremio iznenađenje (FOTO)

Poznato je da će Partizan u prvom kolu protiv Borca igrati pred praznim tribinama, pa je klub našao način da se ‘iskupi’ svojim vernim navijačima.

Partizan sutra počinje takmičenje Superligi Srbije gde se nada povratku na šampionski presto. Međutim, na tom putu imaće prvu prepreku, ne toliko u vidu jačine protivnika, već u tome što će prvi meč igrati pred praznim tribinama zbog suspenzije iz prethodne sezone.
Ali, Partizan je ipak našao rešenje >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << da Grobari i igrači crno-belih sutra ipak ostvare ‘kontakt’ pred početak šampionskih borbi.
DOGOVOR NA POMOLU: Aleksandar Džikić postaje selektor?! (FOTO)
Priliku da pozdrave i podrže crno-bele, navijači će imati na poslednjem treningu pred meč sa Borcem.
Taj trening biće otvorenog tipa, a KK Partizan je pozvao sve navijače da od 12 časova dođu u dvoranu ‘Aleksandar Nikolić i pruže podršku Džikićevim momcima.
Otvoreni trening #KKPartizan pred početak Superlige: https://t.co/D2KjpQy6u7
Subota, 07.05. u 12:00 Vidimo se! pic.twitter.com/sreFKdf4N3
— KK Partizan NIS (@PartizanBC) May 6, 2016

Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.