Arsovićeva, Sebić i Grgić novi šampioni Srbije

Izvor: DobreVesti.rs, 26.Jul.2014, 19:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Arsovićeva, Sebić i Grgić novi šampioni Srbije

NOVI SAD - Andrea Arsović (Partizan) i Milenko Sebić („Akademija Maksimović“) novi su seniorski šampioni Srbije MK puškom trostav na Prvenstvu Srbije u Novom Sadu.


Sabić je trijumfovao ispred Milutina Stefanovića iz kragujevačkog „Čika Mate“ i Nemanje Mirosvljeva iz Novog Sada. Ni jedan od ove trojce nije bio lane ne postolju. Sebić je bio treći 2012, poslednje dve titule Mirosavljev je osvio 2011. i 2012.
Kragujevački „Čika Mata“ (Pletikosić, Stefanović, Jovanović), vicešampion prošle gdine, osvojio je ove godine šampionsku titulu ispred lane šampiona  i vicešampiona iz 2012. Novog Sada, dok je treća, što je prijatno iznenađenje, beogradska Palilula. „Branzani“ iz 2013....
Pogledaj vesti o: Partizan,   Kragujevac

Nastavak na DobreVesti.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Strelci “Čika Mate“ šampioni Srbije!

Izvor: KGsport.info, 26.Jul.2014

Strelci kragujevačkog “Čika Mate“ (Pletikosić, Stefanović i Jovanović), osvojilii su titulu šampiona države MK puškom trostav na Prvenstvu Srbije u Novom Sadu. Oni su sa trona skinuli prošlogodišnje prvake, ekipu Novog Sada, dok je treća beogradska Palilula.. U pojedinačnoj konkurenciji...

Nastavak na KGsport.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.