Andrea Arsović među zvezdama na Zvezdari, druga na revijalnom turniru

Izvor: Blic, 19.Apr.2015, 15:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Andrea Arsović među "zvezdama" na Zvezdari, druga na revijalnom turniru

Povodom obeležavanja 150 godina od osnivanja Streljačkog saveza Beograda, u Sportskom centru Olimp-Zvezdara održano je revijalno takmičenje u streljaštvu „Zvezde na Zvezdari“.

U kategoriji vazdušne puške takmičila se i srpska reprezentativka i članica streljačkog kluba Partizan, Andrea Arsović i sa osvojenih 205,7 krugova zauzela drugu poziciju odmah iza klupskog kolege Igora Čotre.

"Uvek mi >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je zadovoljstvo da učestvujem na revijalnim takmičenjima, pogotovo kada je ovako lep povod - proslava 150 godina Streljačkog saveza Beograda. Ovo je i odlična priprema za prvo kolo Kupa Srbije koje me čeka narednog vikenda", rekla je Arsovićeva.

U kategoriji vazdušne puške takmičili su se još: Nina Radulović, Milica Babić, Borislav Mazinjanin, Milenko Sebić i Dragana Todorović, a u kategoriji vazdušni pištolj: Jasna Šekarić, Vasilije Groza, Danica Rašeta, Biljana Markoš, Zorana Arunović, Dimitrije Grgić, Damir Mikec i Aleksandra Ristović.

Organizator takmičenja je Streljačka družina Vidikovac, pod pokroviteljstvom gradske opštine Zvezdara i sportskog centra Olimp. Takmičenje je otvorio predsednik skupštine opštine Zvezdara Dušan Ignjatović.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Andrea Arsović jedna od zvezda na Zvezdari

Izvor: Blic, 19.Apr.2015

Povodom obeležavanja 150 godina od osnivanja Streljačkog saveza Beograda je u Sportskom centru Olimp-Zvezdara održano revijalno takmičenje u streljaštvu „Zvezde na Zvezdari“...U kategoriji vazdušne puške takmičila se i srpska reprezentativka i članica streljačkog kluba Partizan, Andrea...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.