Američki košarkaš: Ja ni ne znam šta je Partizan, ne širite dezinformacije!

Izvor: Telegraf.rs, 23.Sep.2014, 21:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Američki košarkaš: Ja ni ne znam šta je Partizan, ne širite dezinformacije!

Džared Kaningem poručio da nije tačna vest da je odbio ponudu srpskog šampiona

Pogrešnja je informacija da je američki košarkaš Džared Kaningem odbio Partizan pre nego što se priključio NBA ekipi Los Anđeles Klipersa, tvrdi košarkaš.

On je to potvrdio na svom Tviter profilu, demantujući tačnost informacije koju je objavio novinar Dejvid Pik, i ujedno mu poručio da ne širi dezinformacije.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << />
Info is wrong RT @IAmDPick: Source: Jared Cunningham rejected an offer from Partizan. Told club he signed non-guaranteed deal with Clippers.

— Jared Cunningham (@J1Flight) September 23, 2014

Usput, nekoliko navijača Partizana mu se obratilo na društvenim mrežama s pitanjem da li zaista dolazo, a američki bek je odgovorio:

- Ja čak ne znam ni gde je ni šta je to.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.