Albert Nađ saslušan u policiji, sin se odriče oca!

Izvor: Prva.rs, 27.Sep.2016, 12:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Albert Nađ saslušan u policiji, sin se odriče oca!

Albert Nađ se odazvao pozivu policije, pošto je njegova bivša supruga Jelena izjavila da je trpela nasilje dok je bila u braku sa bivšim fudbalerom Partizana. Nađ je došao na saslušanje u policiju u pratnji advokata, a zadržao se manje od sat vremena.
Jelena Nađ je u emisiji “Život priča” prošlog četvrtka otkrila da ju je bivši muž tukao, maltretirao i pokušao da siluje, i da izbegava da plaća alimentaciju za njihovo troje dece.
Albert je demantovao sve navode, >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << odgovarajući javno na tvrdnje svoje prve žene. Njih dvoje su bili u braku 15 godina, rastali su se 2010, a konačno razveli tri godine kasnije.
Posle emisije, Jelena Nađ je skoro tri sata saslušavana u policiji zbog optužbi koje je iznela.
Jelena je izjavila da je često dobijala batine od bivšeg muža pred decom. Prema njenim tvrdnjama, Nađ je bio taj koji je terao mališane da gledaju kako im batina majku.
- Moj stariji sin je jednom skočio na njega da me zaštiti jer je već hteo da me ubije. Bilo je strašno... - ispričala je Jelena.
S druge strane, Albert Nađ, gostujući u jednoj emisiji, demantovao je te navode rekavši da nije nasilnik.
Naslednik nekadašnjeg fudbalskog asa N.N. juče je sa majkom Jelenom došao u policijsku stanicu, gde je saslušana.
Revoltiran očevim intervjuom, koji je dan ranije dao jednoj televiziji, N.N. je za "Kurir" izjavio:
- Stidim se svog oca i javno ga se odričem. Tukao je moju majku pred mojim očima i očima mog brata i male sestre. Kobne noći je iz nje pokušavao da izvuče svoju verziju istine, koju je on želeo da čuje, i tražio da prizna da li ga je prevarila s njegovim saigračem iz Partizana. Da li u prevaru spada nekoliko razmenjenih poruka ili razgovor. Moj otac je psihijatriski slučaj. Imao sam 14 godina kad je pokušao da je siluje preda mnom. Skinuo joj je odeću i kašikom za cipele krenuo da je siluje, a zatim ju je tom istom kašikom tukao. I jastukom je pokušao da je guši. Pokušao sam da je odbranim, a on me je uhvatio za vrat i pribio uz orman. Ne znam šta mu se desilo, pa me je pustio, a nju je nastavio da bije. Preklinjao sam ga da ubije mene jer je ona potrebna bratu i sestri, ja ionako ne vidim. Nije prestajao, već ju je udarao u glavu. Majka je tražila da zove Hitnu pomoć, na šta je on rekao: 'Bolje zovi mrtvačnicu."
Bravo Tanja! Posle ispovesti u "Život priča", Jelena Nađ pozvana u policiju!
Jelena Nađ: Tukao me je u trudnoći, tukao me je celu noć i pokušao da me siluje pred decom... Izvor: Alo, Kurir

 
 
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Prva.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Albert Nadj saslušan u policiji zbog navoda o nasilju

Izvor: Beta, 27.Sep.2016

Nekadašnji fudbaler Partizana i državni reprezentativac Albert Nadj saslušan je u policiji zbog optužbi za nasilje koje je iznela njegova bivša supruga.Kako prenose Večernje novosti u svom internet izdanju, Nadj se odazvao pozivu policije, odakle je otišao posle saslušanja.Njegova bivša supruga...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.