Izvor: HotSport.rs, 01.Mar.2015, 20:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ABA LIGA: Pavlović i Mačvan predvode Partizan, Vilijams pogađa trojke, a Bobinator bez šuta ka košu

Na poluvremenu 235. košarkaškog ‘večitog’ derbija Partizan ima prednost od 38:33. Pavlović najefikasniji sa 13 poena.


Aleksandar Pavlović ponovo je počeo veoma dobro u duelu protiv najljućeg rivala i u prvoj četvrtini je već imao dvocifren učinak, a Partizan prvi osetniju prednost – 13:8. Ipak, ponovo nije imao adekvatnu podršku saigrača, dok su na drugoj strani Vilijams i Dženkins uvek imali spreman odgovor i vodili >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << su Zvezdu do prednosti od dva poena na kraju prve deonice.
U prethodnih nekoliko utakmica Crvene zvezde u svim takmičenjima bilo je dosta kritika na račun šuta za tri poena izabranika Dejana Radonjića. Međutim, u drugoj četvrtini nišanske sprave bile su nameštene, pre svih Markusa Vilijamsa koji je pogodio tri šuta izvan linije 6,75 i doveo crveno-bele u vođstvo od šest poena.
Sve je do tada ličilo na prošlonedeljno polufinale Kupa Radivoja Koraća, ali je posle mini-serije Zvezde i tajm-auta Duška Vujoševića, Partizan stegao odbranu. Pre svih na Bobanu Marjanoviću kojem nije dozvolio nijedan šut ka košu u prvih 20 minuta, a na drugoj strani probudio se Milan Mačvan. On je povukao nekoliko uspešnih kontranapada, a nakon jednog od njih pogodio je uz faul. Pionir je eksplodirao, a Partizan ponovo poveo.
Ta prednost održala se do kraja poluvremena, pa posle 20 minuta borbe u Pioniru Partizan vodi sa 38:33. Najefikasniji su Saša Pavlović sa 13 i Milan Mačvan sa 10 poena, a u redovima Zvezde Vilijams i Dženkins imaju po devet ubačenih poena.
hotsport.rs

Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.