Izvor: HotSport.rs, 23.Nov.2014, 09:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ABA LIGA: Partizan večeras gosti Cibonu

Košarkaši Partizana večeras od 19:00 sati će u dvorani Pionir odigrati svoj meč devetog kola regionalne ABA lige sa zagrebačkom Cibonom.
Ekipa Partizana u dosadašnjem toku Jadranske lige nije blistala. U ostalom, činjenica da posle osam odigranih mečeva imaju uspešnost od ravno 50% (po četiri pobede i poraza) dovoljno govori u prilog toj tvrdnji,
Ipak, iz tabora >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Parnog valjka poručuju da će večeras ići na trijumf:
– Aktuelni osvajač ABA lige nakon vrlo teškog perioda, uspeo je ipak da dočeka ovu sezonu u dobrom sastavu. Selektirali su dobar tim koji ne beleži neke razultate na početku sezone prema njihovom očekivanju, ali sezona je duga i očekuje ih još mnogo utakmica, iskušenja, kao i sve nas. Kada sagledamo sve aspekte, vidi se da se radi o jednom timu koji je mnogo unapredio igru u odnosu na početak sezone. Sa Cedevitom su igrali na jednu loptu i vrlo ubedljivo su dobili Krku u Novom mestu. Podigli su prag timske igre i u sasvim su dobroj formi. Očekuje nas jedna vrlo teška utakmica, a o značaju i važnosti pobede ne treba dodatno da govorimo, sve je jasno – rekao je pomoćni trener Partizana, Velimir Gašić.
Sa ocenom da je Cibona kvalitetan rival složio se i povratnik u dres Partizana, Milan Mačvan:
– Očekuje nas teška utakmica, koju želimo da dobijemo kako bismo ostali u trci za plej-of regionalnog takmičenja. Ekipa Cibone je podigla formu u poslenjih par kola, doveli su iskusne igrače Markotu i Ilijevskog. Biće težak meč, ali mi ćemo probati sve da pobedimo – kazao je Mačvan.
hotsport.rs

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

ABA: Šlager eks Jugoslavije, Partizan čeka Cibonu u derbiju

Izvor: Sportal.rs, 23.Nov.2014

Jedan od dva srpsko-hrvatska derbija 9. kola ABA lige igra se u nedelju u dvorani "Pionir". Košarkaši Partizana u nekadašnjem šlageru eks Jugoslavije od 19.00 sati dočekuju Cibonu, a zajednička osobina za oba kluba je da godinama grcaju u finansijskim problemima i ne beleže očekivane rezultate...Crno-beli...

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.