Rast prodaje automobila u Francuskoj

Izvor: Capital.ba, 04.Maj.2015, 12:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rast prodaje automobila u Francuskoj

PARIZ, Broj registrovanih novih automobila u Francuskoj je u aprilu ponovo povećan poslije martovskog rasta, što uliva nadu u oporavak francuskog automobilskog tržišta 2015. Prošlog mjeseca u Francuskoj je registrovano 170.768 novih automobila, 2,3 odsto više nego u martu, prenose agencije. U martu je zabilježen rast od čak 9,3 odsto, saopštio je Komitet francuskih proizvođača automobila (ČFA). U prvih četiri mjeseca ove godine zabilježen je rast registrovanih novih automobila od 5,6 odsto, prenosi AFP.
Pogledaj vesti o: Pariz

Nastavak na Capital.ba...






Povezane vesti

Još veći pad prerađivačke industrije u Francuskoj

Izvor: Capital.ba, 04.Maj.2015

PARIZ, Aktivnost francuskog prerađivačkog sektora u aprilu je opala dvanaesti mjesec zaredom, i to po većoj stopi nego u martu, pokazuju konačni rezultati mjesečne ankete koju Markit sprovodi među direktorima nabavke. Ukupni indeks menadžera nabavki za čitav industrijski sektor vrijedio je u...

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Capital.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Capital.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.