Ukraden olimpijski plamen u Brazilu?

Izvor: RTS, 28.Jul.2016, 18:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ukraden olimpijski plamen u Brazilu?

Novi problemi u Brazilu. Olimpijski plamen – koji je na proputovanju kroz zemlju u kojoj za nekoliko dana počinju Olimpijske igre – ukraden!

Nije baš najjasnije šta se dešavalo u južnom delu Rio de Žaneira, ali se na video-snimcima vidi da je jedna baklja >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << ukradena, a jedna ugašena.

Policija je koristila suzavac u sukobu sa demonstrantima koji nisu zadovoljni stanjem u državi i ne slažu se sa organizacijom Igara u ovom momentu.
Ovih dana je plamen nailazio na razne prepreke, a nekoliko ljudi je pokušalo da ga ukrade ili ugasi.

Bezuspešno, do danas...

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novi problemi u Brazilu " ukradena olimpijska baklja?

Izvor: B92, 28.Jul.2016

Olimpijski plamen – koji je na proputovanju kroz zemlju u kojoj za nekoliko dana počinju Olimpijske igre je ukraden...Na snimcima koji su objavljeni vidi se da je u južnom delu Rio de Ženeria jedna baklja ukradena, a jedna ugašena...Policija je koristila suzavac u sukobu sa demonstrantima koji...

Nastavak na B92...

Šmrčite olimpijski kokain: Specijalni paketići čekaju posetioce u Riju

Izvor: Telegraf.rs, 29.Jul.2016, 08:56

Da i dileri imaju dara za marketing govori i primer koji nam dolazi iz Rio de Žaneira, domaćina predstojećih olimpijskih igara koje samo što nisu počele...Naime, brazilska policija konfiskovala je manju količinu kokaina kog su našli upakovanog u specijalne kesice - sa logom olimpijskih igara!..Na...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.