Srbija i SAD u važnoj stvari najbolje su na Olimpijskim igrama

Izvor: Vesti-online.com, 20.Avg.2016, 07:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbija i SAD u važnoj stvari najbolje su na Olimpijskim igrama

U našem olimpijskom timu našle su se četiri ekipe i zanimljivo je da su se sve četiri našle u polufinalu što je bio drugi učinak po vrednosti pošto su Nemci i Amerikanci imali po pet polufinalista.

Međutim, ono što odvaja Srbiju od ostataka sveta je da će naša zemlja imati tri ekipe u finalima (košarkaše, odbojkašice i vaterpoliste), a po tome može da nam parira samo daleko mnogoljudnija Amerika >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << (vaterpolistkinje, košarkašice i košarkaši).

Zanimljivo je da su Nemci poraženi u tri polufinala pa im je ostalo dvoje finalista, kao i Brazilu, Italiji i Rusiji.

Tri finala doneće Srbiji tri medalje, a nije nemoguće da se i četvrti tim vrati u zemlju sa odličjem pošto će košarkašice danas igrati protiv Francuske za treće mesto.

Vaterpolisti se sa Hrvatima bore za zlato, odbojkašice protiv Kineskinja, a najteži zadatak imaće košarkaši koje očekuje novi duel sa Amerikancima. Međutim, u prvom meču pokazali su “orlovi” da ni NBA zvezde nisu preveliki bauk pa ukoliko situacija bude slična ništa nije nemoguće.

OVDE možete da pogledate kompletnu satnicu nadmetanja naših sportista u subotu.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.