SRBIJU JEDNA POBEDA DELI OD RIJA: Odbojkašice ubedljive protiv Kenije

Izvor: Kurir, 05.Sep.2015, 10:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SRBIJU JEDNA POBEDA DELI OD RIJA: Odbojkašice ubedljive protiv Kenije

KOMAK - Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije savladala je jutros u Komakiju Keniju sa 3:0 (25:11, 25:14, 25:19) i stigla do devete pobede na Svetskom kupu u Japanu.

Srbija je tako došla na jednu pobedu od plasmana na Olimpijske igre u Rio de Žaneiru.

Na Svetskom kupu u Japanu učestvuje 12 reprezentacija, a dve prvoplasirane steći će direktno pravo učešća na Igrama u Brazilu.

U prethodnih deset kola srpske odbojkašice savladale su SAD, Peru, Alžir, >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Južnu Koreju, Dominikansku republiku, Rusiju, Japan, Kubu i Keniju a jedini poraz doživele su na startu turnira od kineske selekcije.

Poslednji protivnik izabranicama selektora Zorana Terzića na Svetskom kupu biće reprezentacija Argentine sa kojom se sastaju u nedelju od 7.00 časova po našem vremenu.
Pogledaj vesti o: Olimpijske igre

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.