Posle sedam godina: Legendarni plivač tvrdi da je Čavić pobedio Felpsa u Pekingu

Izvor: Blic, 19.Apr.2015, 14:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Posle sedam godina: Legendarni plivač tvrdi da je Čavić pobedio Felpsa u Pekingu

Višestruki olimpijski šampion u plivanju Amerikanac Mark Špic rekao je da mu je kompanija "Omega" potvrdila da je Milorad Čavić u finalu discipline 100 metara delfin stilom na Olimpijskim igrama u Pekingu pobedio Majkla Felpsa.

"Dobio sam poruku od Omege u kojem piše da je Felps izgubio tu trku. Ako su oni bili zvanični merač vremena, zašto to nije bilo poznato odmah posle trke? Ne verujem da je >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Felps dobio tu trku, ali je i dalje najbolji plivač na svetu, sa ili bez te medalje", rekao je Špic za britanski "Telegraf".

Zvanični rezultat posle finalne trke bio je da je Felps trijumfovao u vremenu 50,58 sekundi, dok je Čavić osvojio srebro sa stotinkom zaostatka.

To je Felpsu bilo sedmo zlato u Pekingu, čime je bio izjednačio rekord Špica. Samo dan kasnije, Felps je osvojio i osmu zlatnu medalju u štafeti na 400 metara mešovito, čime je postao prvi sportista koji je osvojio osam zlata na jedim Olimpijskim igrama.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Spic: Potvrđeno da je Čavić pobedio Felpsa

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Apr.2015

Višestruki olimpijski šampion u plivanju Amerikanac Mark Spic rekao je da mu je kompanija "Omega" potvrdila da je Milorad Čavić u finalu discipline 100 metara delfin stilom na Olimpijskim igrama u Pekingu pobedio Majkla Felpsa..."Dobio sam poruku od Omege u kojem piše da je Felps izgubio tu trku....

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.