Nejmar predvodi Brazilce na Olimpijskim igrama u Riju

Izvor: Press, 31.Okt.2014, 14:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nejmar predvodi Brazilce na Olimpijskim igrama u Riju

Najbolji fudbaler Brazila Nejmar da Silva predvodiće nacionalni tim na Olimpijskim igrama u Riju 2016. godine, potvrdio je danas koordinator omladinskih selekcija Aleksandre Tadeu.
"Ne mogu da zamislim tim bez igrača njegovog kalibra", rekao je Tadeu za lokalnu televiziju Sport.

Brazil, koji je rekordnih pet puta bio šampion >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << sveta, nikada u istoriji nije osvojio zlatnu medalju na OI, čak tri puta poraženi su u finalu (1984,1988,2012), a imaju i dve bronzane medalje (1996, 2008).

Nejmar, od prošlog leta fudbaler Barselone, igrao je za Brazil na prethodnim Igrama u Londonu, kada su u finalu izgubili od Meksika sa 2:1.

Za A selekciju nastupio je 58 puta i postigao 40 golova, a nedavno je imenovan i za kapitena.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

A KO BI DRUGI: Nejmar predvodi Brazilce i u Riju

Izvor: HotSport.rs, 31.Okt.2014

Najbolji fudbaler Brazila Nejmar predvodiće nacionalni tim na Olimpijskim igrama u Riju 2016. godine, potvrdio je koordinatoromladinskih selekcija Alešandre Tadeu.. . - Ne mogu da zamislim tim bez igrača njegovog kalibra - rekao je Tadeu.. Brazil, koji je rekordnih pet puta bio šampion sveta,...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.