Majkl Felps uhapšen u Baltimoru

Izvor: B92, 30.Sep.2014, 19:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Majkl Felps uhapšen u Baltimoru

Višestruki olimpijski šampion u plivanju Majkl Felps uhapšen je zbog vožnje pod uticajem zabranjenih supstanci, saopštila je policija u SAD.

Policija je zaustavila Felpsa u Baltimoru jer je vozio 135 kilometara na čas gde je dozvoljeno 72, a u saopštenju nije precizirano zbog kojih je supstanci uhapšen.

Pored vožnje pod uticajem supstanci, Felps je optužen i za prekoračenje brzine, kao i prelazak preko duple pune linije.

"Felps je izgleda >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << bio pod uticajem zabranjenih supstanci. On nije bio u stanju da na zadovoljavajući način prodje niz standardnih testova", navedeno je u saopštenju, u kojem piše i da je Felps bio "kooperativan" tokom procesa.

Felps je pušten ubrzo posle hapšenja. Njemu je to drugi put da je hapšen, jer je priveden i 2004. godine, takodje zbog vožnje pod uticajem zabranjenih supstanci.

Felps je sa osvojene 22 medalje najuspešniji olimpijac ikada.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Uhapšen Majkl Felps

Izvor: Radio 021, 30.Sep.2014

Višestruki olimpijski šampion u plivanju Majkl Felps uhapšen je zbog vožnje pod uticajem zabranjenih supstanci...Policija je zaustavila Felpsa u Baltimoru jer je vozio 135 kilometara na čas gde je dozvoljeno 72, a u saopštenju nije precizirano zbog kojih je supstanci uhapšen...Pored vožnje pod...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.