KOJA JE JAČA? Naša Milica Mandić ili džudistkinja s Kosova? (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 18.Dec.2014, 11:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KOJA JE JAČA? Naša Milica Mandić ili džudistkinja s Kosova? (VIDEO)

Na Igrama u Riju zastavu Kosova nosiće džudistkinja Melinda Keljmendi, ali odgovor Srbije na to mogao bi da bude u vidu olimpijske šampionke Milice Mandić

Olimpijska šampionka u tekvondou Milica Mandić, trebalo bi da bude naša najveća uzdanica  na OI u Rio de Ženeiru 2016. godine.

Ona je jedna od najboljih na svetu >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << i od nje očekujemo opet neku medalju na igrama. Međutim, nasuprot nje, samoproglašena Republika Kosovo imaće svog aduta u Riju. To je šampionka sveta u džudou Melinda Keljmendi.

Oni od nje očekuju svoju prvu i verovatno jedinu medalju s obzirom na to da je svetska džudo šampionka.

Međutim, mi verujemo da će naša Milica imati više sreće i motiva da na Igrama i da će biti u formi kao u Londonu 2012.

Takođe, za očekivati je da će Milica nositi srpsku zastavu u Riju.

Sa druge strane Melinda Keljmendi će nositi zastavu Kosova u Riju, s obzirom na to da je MOK dao dozvolu da se ova srpska republika samostalno takmiči na Igrama.

Pogledajte video o Mejlindi Keljmendi

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.