Još odustajanja sa teniskog turnira u Riju: Evo ko sve neće igrati na OI

Izvor: Vesti-online.com, 31.Jul.2016, 09:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Još odustajanja sa teniskog turnira u Riju: Evo ko sve neće igrati na OI

Za njega kažu da je jedna od nadolazećih teniskih zvezda i da bi u budućnosti mogao da dođe do samog vrha ATP liste, ali na početku karijere nije se proslavio odlukom u vezi sa učešćem na Olimpijskim igrama.

Mladi nemački igrač Aleksandar Zverev odlučio je da ne putuje u Rio de Žaneiro, a kao opravdanje je naveo da se ne nalazi u dobroj formi o čemu svedoče njegovi rezultati na turnirima u Vašingtonu >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << i Torontu.

Zverev se tako pridružio podužem spisku igrača koji su odustali od olimpijskog turnira, a na kom se nalaze Rodžer Federer, Miloš Raonić, Tomaš Berdih, Rišar Gaske, Dominik Tim, Džon Izner, Markos Bagdatis, Martin Kližan, Sergej Stahovski, Jirži Veseli, Ernest Gulbis, Mihail Kukuškin, Dušan Lajović, Nik Kirios, Bernard Tomić… Takođe, i aktuelni olimpijski šampioni u konkurenciji parova, braća Brajan, odustali su od puta u Brazil.

Ono što je za sada sigurno je da će na Olimpijskim igrama igrati Novak Đoković i Endi Marej, dok je Rafael Nadal i dalje pod velikim znakom pitanja jer još uvek nije u optimalnoj formi.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.