Haos za britanske sportiste: Torbe na aerodromu stižu, a sve su iste! (FOTO) (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 24.Avg.2016, 17:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Haos za britanske sportiste: Torbe na aerodromu stižu, a sve su iste! (FOTO) (VIDEO)

Olimpijski tim Velike Britanije se kući vratio sa 67 medalja, od kojih 27 zlatnih, i to kao najuspešniji evropski tim sa Olimpijskih igara u Rio de Žaneiru.

Ipak, pravi izazov ih je sačekao na aerodromu "Hitrou".

Zbog odluke da torbe moraju da budu identične, a olimpijaca je bilo baš dosta u povratku, sportisti su imali puno muke da pronađu sopstvenu torbu.

Nisu se mnogo nervirali, već >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << su celu situaciju prebacili na društvene mreže.

OMGSHHHH pic.twitter.com/PofNEM3RXj

— Becky Downie (@Bdownie) August 23, 2016

Velika Britanija je bila druga najuspešnija država na Olimpijskim igrama, odmah iza Amerikanaca.

(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

NBA legenda izvela momka iz publike da pokuša da zakuca! Ono što je uradio ga je oduševilo! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 25.Avg.2016, 13:53

Legenda NBA tima Sijetl Supersoniks (Sada je Oklahoma Tander umesto njih) Geri Pejton bio je gost na u NBA kući u Rio de Žaneiru tokom Olimpijskih igara...Tom prilikom je pozvao momke iz publike da probaju da zakucaju, ali ono što nije znao je da se u publici nalazi i Džordan Kliganon, čovek koji...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.