Izvor: Njuz.net, 29.Avg.2015, 17:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Duško Korać se kvalifikovao za Olimpijske igre u Riju

Napomena: Ova vest je šaljive prirodeBEOGRAD, 29. avgust 2015, (Njuz) – Zahvaljujući sjajnom učinku u na Svetskom prvenstvu u atletici poznati sportski komentator Duško Korać overio je vizu za Olimpijske igre koje će se sledeće godine održati u Rio de Žaneiru. Korać je ostvario >> Pročitaj celu vest na sajtu Njuz.net << olimpijsku normu zahvaljujući nastupima u finalima disciplina Jusein Bolt na 100 i 200 metara, kao i skok u dalj Ivane Španović.
U izjavi za Njuz Korać je istakao da je prezadovoljan svojim učinkom u Pekingu.
-Smatram da sam na ovom takmičenju bio na najvišem nivou, dao sam sve od sebe i što je najvažnije nastavljen je kontinuitet mojih učešća na velikim takmičenjima. Drago mi je zbog toga što sam obradovao naciju i ubeđen sam da ću im doneti mnogo radosti sledeće godine u Riju – rekao je on.
-Želeo bih da dodam da za mene prvenstvo još nije gotovo jer me očekuje i Jusein Bolt u štafeti 4×100 metara. Već pomalo osećam umor, ali uprkos tome mogu da obećam svima koji me prate da ih neću razočarati. U tu štafetu ulazim rasterećeno, ali to ne znači da će mi nedostajati motiva – izjavio je poznati novinar.
Korać je napomenuo da je ovaj rezultat utoliko veći jer, kao što je svima poznato, ove godine nije imao priliku da se oproba u njegovoj omiljenoj disciplini – Jeleni Išinbajevoj.
Soko Sokolović
Bojan Savić

Nastavak na Njuz.net...






Povezane vesti

Veslači počinju borbu za olimpijske pasoše

Izvor: Politika, 29.Avg.2015

Na Svetskom prvenstvu u veslanju u Ožibeleu danas u kvalifikacijama pet posada Srbije, četiri u olimpijskim disciplinama..Rekordan broj zemalja (77), posada (516) i učesnika (1.291) okupio se na Svetskom prvenstvu u veslanju koje danas počinje u Ožibeleu u Francuskoj, jer njihove mete nisu samo...

Nastavak na Politika...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Njuz.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Njuz.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.