Đorđević: Gudurić i Dangubić su budućnost Srbije

Izvor: RTS, 23.Jul.2016, 14:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đorđević: Gudurić i Dangubić su budućnost Srbije

Selektor Srbije Aleksandar Đorđević istakao je da je zadovoljan radom Nemanje Dangubića i Marka Gudurića, ali objašnjava da nije bilo vremena da se nametnu i budu na konačnom spisku za Olimpijske igre u Riju.

"Dangubić i Gudurić bili su ravnopravni članovi reprezentacije. Nažalost nije bilo dovoljno vremena da se nametnu, pošto smo imali jako kratak period za uigravanje za utakmice >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << kvalifikacionog turnira. Zbog specifičnosti i kratkog trajanja ovih priprema, oni jednostavno nisu ni dobili pravu šansu da izbore mesto u timu", rekao je Đorđević za sajt KSS.
On je pohvalio pomenuti dvojac i poručio da je svaki trening odradio odlično.
"Možemo da budemo ponosni na ono što su uradili za ovih pet nedelja i siguran sam da imamo igrače za budućnost. Zahvalan sam im na svemu što su pružili za reprezentaciju", poručio je Đorđević.
Srbiju će u Riju predstavljati: Stefan Jović, Marko Simonović, Bogdan Bogdanović, Nikola Kalinić, Milan Mačvan, Stefan Marković, Nemanja Nedović, Miroslav Raduljica, Miloš Teodosić, Nikola Jokić, Vladimir SStimac i Stefan Birčević.
Srpski košarkaški danas se vraćaju sa Kopaonika, a potom putuju u ponedeljak na tunir u Argentinu, što će biti poslednja provera pred Igre u Riju.
Srbija će na OI igrati u A grupi sa Francuskom, SAD, Venecuelom, Kinom i Australijom.
Pogledaj vesti o: Olimpijske igre

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Đorđević: Gudurić i Dangubić budućnost Srbije

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Jul.2016

Selektor košarkaške reprezentacije Aleksandar Đorđević rekao je da je zadovoljan radom Nemanje Dangubića i Marka Gudurića, ali da nije bilo vremena da se nametnu i budu na konačnom spisku za Olimpijske igre u Riju..."Dangubić i Gudurić bili su ravnopravni članovi reprezentacije. Nažalost...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.