Dubrovčani prejaki za Vojvodinu

Izvor: Radio 021, 24.Okt.2014, 22:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dubrovčani prejaki za Vojvodinu

U 3. kolu regionalne vaterpolo Jadranske lige, Jug je večeras na Slanoj bari savladao Vojvodinu sa 15:3.

Janger je bio najefikasniji sa četiri gola, a pored njega dobar učinak imao je i Dobud sa tri pogotka. S druge strane, golove za Novosađane postigli su Matković, Vasić i Šiman.

U okviru grupe B Jug je ubedljivo prvi s maksimalnih 12 osvojenih bodova iz četiri odigrana susreta, dok su Novosađani trenutno sa 4 boda u tri odigrane utakmice na trećem mestu.

U narednom kolu Vojvodina 5. novembra gostuje u Splitu ekipi Mornara.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Košarkaši Vojvodine nastavljaju da ređaju pobede

Izvor: Radio 021, 24.Okt.2014

Košarkaši Vojvodine su i u trećem kolu Košarkaške lige Srbije zabeležili pobedu i zadržali maksimalan učinak...Vojvodina je bez većih problema savladala Vršac 93:83...Najefikasniji bio je Đumić sa 18 poena, pratio ga je Jeremić sa 17, a još jednu odličnu partiju pružio je Pot koji je...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.