Šta kažu Vilander i Mekinro pred duel titana Novak - Rafa?

Izvor: Vesti-online.com, 02.Jun.2015, 20:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šta kažu Vilander i Mekinro pred duel titana Novak - Rafa?

Planeta je na nogama. Svi s nestrpljenjem očekuju duel titana, Novaka Đokovića i Rafael Nadala, u četvrtfinalu Otvorenog prvenstva Francuske. Jedan je teniski kralj, koji gazi sve u 2015. godini, a s druge strane mreže je devotostruki šampion Rolan Garosa i najbolji teniser svih vremena na šljaci. Ulog je veliki, svi o ovom meču govore kao finalu pre finala. Teniski stručnjaci i legende "belog sporta" slažu se da nas očekuje bitka nad bitkama, epski spektakl o kojima se mesecima >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << priča.

Legendarni Šveđanin Mats Vilander u prošlosti je ispaljivao "otrovne strlelice" na račun našeg asa, a pred spektakl u sredu je rekao:

- Ovo je definitivno najveći test za Nadala. Ne možemo da procenimo u kakvoj je formi Španac. On zna da mora da odigra mnogo bolje nego dosad ako misli da pobedi Novaka. Sada je u najtežoj situaciji na Rolan Garosa. Biće to neverovatna borba. Mislim da će Rafa da mnogo rizikuje. Mora da razbije igru Novaka, što će biti veoma teško. Đoković igra najbolji tenis u karijeri. Biće taktički meč, prava borba kao u koridi dva bika - rekao je nekadašnji teniski as, a sada komentator "Eurosporta" Mats Vilander.

Uzbuđenje nije krio ni Džon Mekinro.

- Tako sam napaljen pred ovaj meč. Bićemo u prilici da gledamo izuzetan tenis. Kao nekada Bjorg i Konors, sada je rivalitet između Nadala i Đokovića. Ako neko može da pobedi verovatno najboljeg tenisera u istoriji na šljaci Nadala, onda je to Novak. Igra fenomenalno, ima sezonu iz snova - rekao je Amerikanac.

Svestan je Toni Nadal, trener Rafe, da je Novak u prednosti i da njegov sinovac mora da odigra meč sezone, možda i karijere, ako misli da prođe u polufinale Otvorenog prvenstva Francuske.

- Mislim da su šanse izjednačene. Ovo je finale pre finala. Nismo očekivali ovoliko porzaa na šljaci, ali Rafa igra sve bolje kako Rolan Garos odmiče - rekao je trener i stric španakog asa, Toni Nadal.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Novak Đoković finale,   Tenis

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Da li će Rafa da oduva svećice ili će Novak da oduva njega?

Izvor: Vesti-online.com, 02.Jun.2015

Kakva koincidencija! U sredu popodne (oko 15.45) na programu je epski spektakl na Rolan Garosu, duel Novaka Đokovića i Rafaela Nadala. Sudbina je tako htela da taj meč bude odigran na rođendan španskog asa, koji je devet puta podizao trofej na Otvorenom prvenstvu Francuske...Španac je rođen 3....

Nastavak na Vesti-online.com...

UŽIVO: Đoković - Nadal (16.00) Rafa se nije obradovao Novaku (VIDEO)

Izvor: Vesti-online.com, 03.Jun.2015, 15:10

Voljom žreba odlučeno je da se u četvrtfinalu Rolan Garosa sastanu dva najveća rivala u istoriji tenisa, Novak Đoković i Rafael Nadal. Vladar "belog sporta" u 2015. godini protiv najboljeg "šljakera" i devetostrukog osvajača Otvorenog prvenstva Francuske. Ko ide među četiri najbolja? Ostanite...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.