Preprodavci u Kraljevu koriste priliku: Ulaznice kod tapkaroša 10.000 dinara

Izvor: Blic, 06.Mar.2015, 16:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Preprodavci u Kraljevu koriste priliku: Ulaznice kod "tapkaroša" 10.000 dinara

Tribine sportske dvorane u Kraljevu tokom meča između Novaka Đokovića i Mata Delića, uprkos činjenici da su sve ulaznice rasprodate, nisu bile pune, najverovatnije zbog činjenice da su se pojavili preprodavci.

Neposredno uoči početka meča između Srbije i Hrvatske, ispred dvorane bilo je nekoliko "tapkaroša" koji su za dnevni komplet tražili svih 10.000 dinara. Inače, cena tog kompleta u slobodnoj prodaji iznosila je 1.900 dinara.

Loš utisak ostavlja >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i situacija sa parkingom, s obzirom na to da svi oni koji su automobilom dolazili u dvoranu nisu imali izbora nego da se parkiraju na "privatnom parkingu" za koji su morali da izdvoje 500 dinara.

Uoči meča između Srbije i Hrvatske podigla se velika prašina oko raspodele ulaznica, reagovao je i Đoković, a policija je saslušala predsednika Teniskog saveza Zapadne Srbije Predraga Petronijevića. Pole prvog meča, Srbija vodi sa 1:0, pošto je Đoković očekivano pobedio Delića sa 3:0.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ulaznice kod "tapkaroša" 10.000 dinara, parking 500 dinara

Izvor: Press, 06.Mar.2015

. Tribine sportske dvorane u Kraljevu tokom meča između Novaka Ðokovića i Mata Delića, uprkos činjenici da su sve ulaznice rasprodate, nisu bile pune, najverovatnije zbog činjenice da su se pojavili preprodavci.

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.