Dan V: Đoković neće na teren pre 19.45

Izvor: B92, 01.Jul.2016, 00:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dan V: Đoković neće na teren pre 19.45

Novak Đoković jedini je preostali srpski predstvnik na Vimbldonu, a naredni meč igra u petak, a zbog kiše na teren neće izaći pre 19.45.

Đoković će u trećem kolu, šesnaestini finala igrati protiv Amerikanca Sema Kverija, 28. nosioca.

Njihov duel, jubilarni deseti, drugi je po redu na Terenu 1, posle meča između Venus Vilijams i Darije Kasatkine u ženskoj konkurenciji. S obzirom na kišu u Londonu, ovaj meč je bio prekinut, pa Đoković ne bi trebalo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da izađe na teren pre 19.45

Đoković je dobio Kverija osam puta u devet prethodnih okršaja, poslednji u avgustu 2014. na US openu sa 3-0.

Na Glavnom terenu u petal Huan Martin del Portro izbacio je Stana Vavrinku, s obzirom na vremenske uslove spušten je krov, a na terenu su trenutno Serena Vilijams i Kristija Mekhejl, dok će na kraju nastupiti Rodžer Federer i Danijel Evans.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vimbldon: Đoković-Kveri u 15.30

Izvor: Nezavisne Novine, 01.Jul.2016

Na teniskom grend slem turniru Vimbldon, najbolji igrač svijeta, Novak Đoković danas će igrati meč 3. kola protiv Amerikanca, Sema Kverija...Njihov susret neće početi prije 15.30 časova,...Pobjednik obog meča sastaće se sa boljim iz susreta dvojice Francuza, Pjer Iga Erbera i Nikolasa Maua.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.