Novak otkrio “tajno” mesto gde drži burmu tokom meča (video)

Izvor: Svet, 28.Jun.2016, 15:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novak otkrio “tajno” mesto gde drži burmu tokom meča (video)

Novak Đoković je u ponedeljak pobedio Džejmsa Vorda, a onda je tokom gostovanja na Sportklubu odgovarao na pitanja druga iz detinjstva Branislava Pralice, kod kojeg je nedavno bio na venčanju.
Novak je odgovarao na pitanja gde drži burmu.
“Slušao sam Marjana (Vajdu) i ove ostale za taj prsten. To je kao kliše, muž ne zna gde mu je prsten”, rekao je Đoković i nastavio:
“Obično mi je u džepiću teniske torbe, koji može >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << da se zatvori. Danas sam ga baš izvadio i stavio u fioku na sigurno mesto.”
Đoković se na kraju našalio i rekao da je već izgubio nekoliko burmi…
width="750" height="422" frameborder="0" allowfullscreen="allowfullscreen">

Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Tenis

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novak otkrio “tajno” mesto gde drži burmu tokom meča (video)

Izvor: Scandal.rs, 28.Jun.2016

Novak Đoković je u ponedeljak pobedio Džejmsa Vorda, a onda je tokom gostovanja na Sportklubu odgovarao na pitanja druga iz detinjstva Branislava Pralice, kod kojeg je nedavno bio na venčanju...Novak je odgovarao na pitanja gde drži burmu...“Slušao sam Marjana (Vajdu) i ove ostale za taj prsten....

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.