Ludo i brzo, 82. deo

Izvor: RTS, 18.Apr.2014, 01:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ludo i brzo, 82. deo

Ovo je jedna od "one" dve fotografije Ivane Španović koje su "zapalile" društvene mreže.

Video sa snimanja njenih fotografija koje je radila pre desetak dana je samo jedna od stvari koju možete da vidite u novoj epizodi emisije Stop! Sport.

Novak Đoković je uzeo dres Radamela Falkaoa koji je ovaj fudbaler prokomentarisao na svom tviter nalogu a tu je takođe i podatak koliko je uticajan Falkao u Kolumbiji. Nećete verovati koga je ostavio iza sebe i koga >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << ima ispred sebe.

Nova epizoda donosi i priču o najboljem timu koji je u Beogradu sastavio Dvajt Jork na potpisivanju ugovora između Mančester junajteda i Eurobanke EFG Srbija.

O novom Murinjovom incidentu, najneverovatnijem (ili dvojici) žongleru na svetu, može li Roben da igra desnom nogom, Danu Mladosti u Severnoj Koreji...

Produženo izdanje (sa više video materijala i zanimljivosti) možete videti na RTS 1 ponedeljkom od 12.30.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.