I CONGA SE POVREDIO: Evo kako se Novaku Đokoviću otvara put ka finalu Rolan Garosa

Izvor: Kurir, 28.Maj.2016, 19:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I CONGA SE POVREDIO: Evo kako se Novaku Đokoviću otvara put ka finalu Rolan Garosa

.

Conga se povredio i morao da napusti teren iako je u prvom setu vodio 5:2

To znači da se još jedan nosilac sklonio sa puta Novaka Đokovića ka finalu Pre Conge, zbog povrede zgloba od daljeg takmičenja odustao je Rafael Nadal

Đoković treba da "preskoči" treću prepreku na jedinom gren slem turniru koji nije osvajao, Britanca Alježa Bedena, da bi se u osmini finala sastao sa boljim iz duela Borna Ćorić (Hrvatska) - Roberto Bautista Agut (Španija)
>> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << />
U eventualnom četvrtfinalu prvi reket sveta išao bi na Španca Davida Ferera ili pobednika meča Tomaš Berdih (Češka) - Pablo Kuevas (Urugvaj), a u polufinalu bi se namerio na Gulbisa ili boljih iz duela Marsel Granoljers (Španija) - Dominik Tim (Austrija), odnosno David Gofan (Francuska) - Nikolas Almagro (Španija)

U drugom delu kostura su Endi Marej, Sten Vavrinka, Kei Nišikori, Miloš Raonić

Autor: Kurir sport
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Novak Đoković finale,   Tenis

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Povukao se i Conga!

Izvor: Mondo, 28.Maj.2016

Francuski teniser zbog povrede morao da preda meč Ernestu Gulbisu...Serija povreda na Rolan Garosu!..Pre turnira su odustali Gael Monfis i Rodžer Federer, a nakon što se u petak povukao Rafael Nadal, isto to je učinio i Žo-Vilfred Conga koji je predao meč Ernestu Gulbisu. On je zbog povrede morao...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.