Đoković: Teško sam mu vraćao servise

Izvor: B92, 03.Sep.2015, 06:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković: Teško sam mu vraćao servise

Prvi igrač sveta Novak Đoković izjavio je posle meča sa Andreasom Hajder-Maurerom da je imao poteškoća da vrati protivnikov servis.

Đoković odigrao je još jedan odličan meč na US openu i za nešto više od sat i po vremena se plasirao u treće kolo – 6:4, 6:1, 6:2.

Austrijanac se odlično držao do 4:4 u prvom setu, ali je onda Novak pojačao i prelomio susret.

“Nikada nisam igrao protiv njega na betonu, pa nisam znao šta konkretno >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da očekujem. Trebalo mi je vremena da se naviknem na njegov servis.. Nisam uspevao da ih čitam i vraćam jer on ima izuzetno snažan početni udarac. Od 4:4 sam zaigrao mnogo bolje i drago mi je zbog toga”, rekao je Đoković posle trijumfa.

Duel je kasnio jer se meč Venus Vilijams i Irine Falkoni odužio, zbog čega je Novak odlučio da zabavi publiku i zaigra sa jednim od navijača.

“Trebalo nam je vremena da izađemo – Venus se borila za treće kolo, tako da smo čekali čitav dan. Izađi u 22 časa na teren nije lako, ali je ovde sjajno igrati u večernjem terminu. Ovde je verovatno najspektakularniji večernji program na svetu”, dodao je Đoković.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.