Đoković: Kirjos sam bira svoj put

Izvor: N1 televizija, 24.Maj.2016, 19:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković: Kirjos sam bira svoj put

Novak Đoković je lako stigao do drugog kola Rolan Garosa, jedinog Grend slem turnira kojeg nije uspeo da osvoji. Novak je slavio protiv Jena Hsuna Lua sa 3:0 po setovima - 6:4, 6:1, 6:1, za nešto više od 90 minuta igre.

Novinare u Parizu je zanimalo kako Novak gleda na izjavu Nika Kirjosa koji ga je spomenuo u meču dok se svađao sa sudijom. Kirjos je tada između ostalog rekao da njega napadaju za sve, a da >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << niko ne sme da kaže ništa protiv Novaka koji gura ruku i viče na sudije u Rimu.

“Kirjos je izabrao svoj put. To je njegov izbor. Spomenuo je moje ime, ne znam baš da li je to bilo potrebno, ali moram da poštujem njegov izbor“, rekao je Đoković.

Na pitanje da li mu je na Garosu drugačiji osećaj nego na drugim Grend slem turnirma jer nikada nije osvojio Pariz, Novak je rekao:

Sledeći rival Novaku biće 32-godišnji Stiv Darsis, trenutno 161. teniser sveta.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.