Meri-Kejt Olsen se tajno udala za francuskog bankara Oliviera Sarkozija

Izvor: Scandal.rs, 01.Dec.2015, 11:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Meri-Kejt Olsen se tajno udala za francuskog bankara Oliviera Sarkozija

Bivša dečja zvezda Meri-Kejt Olsen udala se za francuskog bankara Oliviera Sarkozija, piše Page Six. Navodno se par, koji je u vezi tri godine, venčao na intimnoj ceremoniji u petak uveče u Njujorku. Slavlje se održalo u jednom stanu na Menhetnu gde je 50 gostiju naprije pilo koktele u bašti, a potom im je poslužena večera u unutrašnjosti stana.

Par koji jako drži do privatnosti svoje je goste navodno zamolio da im predaju svoje mobilne, a gostima >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << su osigurali gomilu cigareta. Page Six piše da su gosti pušili do dugo u noć.

Ostatak teksta pročitajte ovde: Meri-Kejt Olsen se tajno udala za francuskog bankara Oliviera Sarkozija
Pogledaj vesti o: Nju Jork

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Meri-Kejt Olsen se tajno udala za francuskog bankara Oliviera Sarkozija

Izvor: Svet, 01.Dec.2015

Bivša dečja zvezda Meri-Kejt Olsen udala se za francuskog bankara Oliviera Sarkozija, piše Page Six. Navodno se par, koji je u vezi tri godine, venčao na intimnoj ceremoniji u petak uveče u Njujorku. Slavlje se održalo u jednom stanu na Menhetnu gde je 50 gostiju naprije pilo koktele u bašti,...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.