Meklaren 570S kupe spreman za Njujork

Izvor: Blic, 31.Mar.2015, 10:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Meklaren "570S kupe" spreman za Njujork

Meklarenova Sports serija je zvanično stigla, a prvi model koji smo u prilici da upoznamo je "570S" koji će zvaničnu svetsku premijeru imati na Salonu automobila u Njujorku ove nedelje.

Pretražite našu ponudu sa preko 65,000 oglasa

Besplatno oglasite svoje vozilo na sajtu gde se prodaju polovnjaci

Postavi oglas na www.mojauto.rs

Cena za ovaj superautomobil nije mala i iznosi >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << oko 140.000 evra, a njegovi srećni

Prodajete polovni automobil?

Postavite besplatan oglas.

vlasnici će za te pare imati čime da se pohvale.

Ispod haube se nalazi srednje postavljeni tvin-turbo 3.8-litarski V8 motor sa 562KS i 600Nm koje na zadnje točkove šalje sedmostepeni SSG menjač sa duplim kvačilom. Ubrzanje Meklarena "570S" koji ima ukupnu težinu od  1.939 do stotke iznosi 3.2 sekunde uz maksimalnu brzinu od 330km/h.

Ostali delovi ključne opreme su karbon keramičke kočnice, Pireli "P Zero Corsa" gume i motor sa 30 posto unikatnih komponenti.

Unutrašnjost je opremljena 7-inčnim tačskrinom sa integrisanim kontrolama klime, blututom i drugim infotejnment funkcijama.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.