Zlatni vaterpolisti igraju na Čairu

Izvor: RadioCity.rs, 23.Mar.2016, 10:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zlatni vaterpolisti igraju na Čairu

Na Čairskom bazenu će u četvrtak od 18 sati 26 vaterpolo reprezentativaca podeljeni u dve ekipe odigrati humanitarnu utakmicu, a sa klupa će ih voditi selektori Dejan Savić i Vladimir Vujasinović. Cena ulaznice je 200 dinara, a prihod od prodatih karata namenjen je za pomoć Narodnoj kuhinji u Nišu.
Obilazak Srbije i pozdravljanje navijača na ovaj način stara je ideja reprezentativaca, koja će sada, na obostrano zadovoljstvo >> Pročitaj celu vest na sajtu RadioCity.rs << i ljubitelja vaterpola i samih igrača, napokon biti realizovana.
„Imaćemo na okupu 26 igrača koji će biti podeljeni u dve reprezentacije podjednakog kvaliteta i to će biti prave utakmice u Novom Sadu, Beogradu i Nišu. Radujemo se i poseti Kosovu i Metohiji. Drugu ekipu će da vodi Vujasinović.  U Kragujevcu će sve biti revijalnog karaktera u kojem će učestvovati i mladji pogoni Radničkog“, rekao je Dejan Savić.

Vaterpolisti će se pre utakmice u četvrtak, 24. marta, u 13 sati u mts poslovnici u Roda centru u Nišu družiti sa Nišlijama.
U okviru akcije “mts Turneja šampiona” pored Niša vaterpolisti obilaze i Beograd, Novi Sad, Kragujevac i Kosovo i Metohiju, a sva sredstva od prodaje karata doniraju se narodnim kuhinjama.

Nastavak na RadioCity.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zlatni vaterpolisti sutra u Nišu

Izvor: NiskeVesti.rs, 23.Mar.2016

Pred utakmicu na Čairu, srpski vaterpolisti će se sutra 24. marta, u 13 sati družiti sa Nišlijama u MTS poslovnici u Roda centru na Vizantijskom bulevaru 1a. Niška poseta deo je "mts turneje šampiona".. . Utakmica koju će srpski vaterpolo reprezentativci igrati sutra u 18 sati na "Čairu" imaće...

Nastavak na NiskeVesti.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RadioCity.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RadioCity.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.