Izvor: HotSport.rs, 29.Maj.2016, 00:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽAS: Ubijen igrač Nju Orleans Pelikansa

Košarkaš NBA ligaša Nju Orleans Pelikansa Brajs Dejdžan-Džons (23) nastradao je u vatrenom okršaju u Dalasu, potvrdile su tamošnje vlasti,a prenosi Alo.

Kako je saopštio agent košarkaša, Dejdžan-Džons je preminuo posle ranjavanja u stomak.
Policija Dalasa saopštila je da je bek Nju Orleansa jutros u 3.20 sati po lokalnom vremenu ušao u jedan stan i probudio vlasnika. Gazda je uzeo pištolj i počeo da >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << doziva njemu nepoznatog čoveka, a odmah je uzeo i pištolj.
Dejdžan-Džons je nogom udario u vrata spavaće sobe, nakon čega je vlasnik stana zapucao i pogodio ga u stomak.
Od zadobijenih povreda košarkaš je iskravrio na smrt.
The post UŽAS: Ubijen igrač Nju Orleans Pelikansa appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ubijeni igrač Pelikansa upao u pogrešan stan

Izvor: B92, 29.Maj.2016

Ubijeni igrač Nju Orleans Pelikansa Bris Dežan-Džons pogrešio je stan nakon čega je tragično nastradao...Kako je medije obavestio upravnik apartmana u kojima se incident dogodio, Džons je mislio da je u pitanju stan devojke s kojom ima dete i s kojom se posvađao, provalio je vrata, ali nije čuo...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.