Sparsi ponudili Bobiju „samo“ 1.500.000 dolara

Izvor: MozzartSport.com, 29.Jun.2016, 12:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sparsi ponudili Bobiju „samo“ 1.500.000 dolara

San Antonio ponudio kvalifikacioni ugovor srpskom centru

Prošao je period inicijacije u NBA ligi, u prvoj sezoni imao prosek od 5,5 poena, ali izgleda da Boban Marjanović nije ubedio stručni štab San Antonija da je vredan velikih ulaganja. Takav zaključak se nameće posle novih vesti koje stižu sa druge strane Atlantika.

Naime, jedan od najboljih >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << NBA analitičara Zak Lov obelodanio je saznanja da je San Antonio ponudio srpskom centru kvalifikacioni ugovor težak 1.500.000 dolara. To praktično znači da će nekadašnji član Crvene zvezde biti postavljen u izlog u slučaju da odbije preliminarnu ponudu.

Bobanovo „ne“ značilo bi svrstavanje u grupu ograničeno slobodnih agenata, odnosno mogao bi da pređe u klub koji bi mu ponudio veća godišnja primanja od 1.500.000 dolara, koliko je u ovom trenutku spreman da izdvoji San Antonio.

Naravno, San Antonio bi i tada imao priliku da ga zadrži, jer Boban po NBA pravilima ne bi imao prava da promeni sredinu, ukoliko njegov aktuleni klub izjednači ponudu druge zainteresovane strane.

Prelazni rok za slobodne i delimično slobodne igrače u NBA ligi traje do 10. jula. Pred Marjanovićem su vrlo burni dani.

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

San Antonio nudi samo jednogodišnji ugovor Bobiju

Izvor: Vesti-online.com, 29.Jun.2016

Iako se očekivalo da Boban Marjanović potpiše višegodišnji ugovor sa San Antonijom, prema informacijama "preko bare", Sparsi nude srpskom centru samo novi jednogodišnji ugovor, vredan 1.500.000 dolara. To je otkrio jedan od najboljih NBA analitičara Zak Lov...U slučaju odbijanja ugovora, Marjanović...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.