Sa terena: O Ol-staru, trejdovima, Divcu, Jokiću

Izvor: B92, 12.Feb.2016, 16:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sa terena: O Ol-staru, trejdovima, Divcu, Jokiću

Na 72 sata neće biti bitno ko ima kakav skor, da li će u plej-of NBA lige, ali to je samo zatišje pred buru koju nam “trejd dedlajn“ priprema.

Ol-star vikend sa nestrpljenjem čeka milionski auditorijum ljubitelja najbolje svetske košarke širom sveta, a oni koji nešto podrobnije gledaju NBA ligu ostaće pred računarima, društvenim mrežama >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i lajv strimovima sve do kraja roka za razmenu igrača.

Da li će vikend zabave poremetiti Golden Stejt Voriorse, da li će Tajron Lu uspeti da u drugi deo sezone uđe sa većim trenerskim znanjem od sadašnjeg, da li nas očekuje najzanimljivije takmičenje u šutiranju trojki u poslednjih desetak godina?

O tome je u 23. epizodi emisije Sa terena sa izdankom škole portala B92 i nekadašnjim glavnim urednikom portala Sportindeks Nikolom Lalovićem razgovarao novinar B92.net Spasoje Veselinović.

.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.