Policija saopštila nove detalje jezivog ubistva NBA košarkaša!

Izvor: Telegraf.rs, 28.Maj.2016, 23:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policija saopštila nove detalje jezivog ubistva NBA košarkaša!

Tragična vest iz Amerike o ubistvu košarkaša Nju Orleans Pelikansa Brajsi Dežana Džonsa potresla je NBA ligu i ljubitelje ovog sporta.

On je brutalno ubijen u hotelu u Dalasu, gde je posle upucavanja u stomak iskrvario na smrt. Bio je veoma talentovan košarkaš. Budućnost je bila pred njim. Ali, to sada nikada nećemo moći da vidimo. Ruki sezona bila je i njegova poslednja.

Policija Dalasa objasnila je i kako >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << se desilo ovo ubistvo, što je donelo obrt u odnosu na prvobitnu vest. Naime, po tome, Dežan Džons je upao drugom čoveku u stan i tada je ubijen.

- Naši ljudi su dobili poziv o pucnjavi oko 3.20 ujutru. Stanovnik apartmana je rekao da je udarac u vrata otvorio ulaz u apartmant. On je spavao, ali ga je to probudilo. Repetirao je pištolj i pozvao osobu koja je ušla da se pojavi.

- Sa druge strane nije dobio odgovor, a kada je ovaj pokušao da upadne u njegovu spavaću sobu stanovnik apartmana je pucao. Policija je došla i zatekla ranjenog u lokvi krvi. Transportovan je u bolnicu, ali nije mu bilo spasa - saopštila je policija.

Foto: Guliver/ Stacy Revere/Getty Images

Rođen je 21. avgusta 1992. godine u Los Anđelesu. Igrao je na poziciji krila i ove sezone je u Nju Orleansu beležio prosečno 5,6 poena, 1,1 asistenciju za 19,9 minuta po meču.

Na prošlogodišnjem draftu nije izabran, ali je posle letnje lige izborio trogodišnji ugovor sa Pelikansima. Rekord mu je bio 17 poena uz 9 skokova na utakmici protiv Lejkersa.

Na koledžu je igrao za USC, UNLV i Lova Stejt, gde je beležio i najbolje partije, pošto je prosečno beležio 10.5 poena i 5,7 skokova po meču.

Pogledajte i njegove poteze sa utakmice protiv Lejkersa, koja mu je bila najbolja u karijeri.



(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NBA, ubijen igrač Nju Orleansa

Izvor: RTS, 28.Maj.2016

Igrač Pelikansa Brus Dežan-Džons ubijen je u Dalasu, saopštila je tamošnja policija. . "Strašno smo pogođeni gubitkom života ovog mladog čoveka, koji je imao tako sjajnu budućnost", saopštila je NBA liga...Policija...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.