Počeo NBA plej-of, brejk Bruklina

Izvor: B92, 19.Apr.2014, 22:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počeo NBA plej-of, brejk Bruklina

Košarkaši Bruklina pobedili su Toronto u gostima sa 94:87, u prvom meču ovogodišnjeg NBA plej-ofa.

Iako je tim iz Kanade imao domaći teren i bolji učinak u regularnoj sezoni, ipak je pobeda Brulina očekivana.

Gosti su vodili u većem delu susrtea, dobili su tri od četiri deonice i već u prvoj utakmici su napravili brejk. I naredni meč igra se u Torontu.

Džo Džonson predvodio je Netse sa 24 poena, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << 8 skokova i 4 asistencije, Deron Vilijams ubacio je takođe 24 poena, a Pol Pirs dodao je 15 uz po 4 skoka i asistencije. Na drugoj strani, DeMar DeRozan imao je 22 poena, 8 asistencija i 7 skokova, Vaskes je dodao 18, a Valančiunas 17 poena uz 18 skokova.

Još tri meča prve runde plej-ofa na programu su u subotu. Golden Stejt gostuje LA Klipersima, Indijana dočekuje Atlantu, a Oklahoma igra protiv Memfisa.

Pročitajte i najavu, odnosno predviđanja kolega novinara za ovogodišnji NBA plej-of.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NBA (plej-of): "Brejk" Netsa u Torontu

Izvor: Sportal.rs, 19.Apr.2014

Utakmicom između Toronta i Bruklina počeo je plej-of u najjačoj ligi na svetu. I odmah na startu, gosti su "preoteli" Reptorsima prednost domaćeg terena zahvaljujući trijumfu rezultatom 94:87 i tako poveli 1:0 u seriji koja se igra na četiri pobede.

Nastavak na Sportal.rs...

NBA: Pirs bacao traku u publiku, ona mu je vraćala

Izvor: Sportal.rs, 20.Apr.2014, 15:24

Košarkaši Bruklina ostvarili su pobedu u prvoj utakmici plej-ofa protiv Toronta (94:87), a viđen je interesantan detalj na kraju meča, u čijoj je glavnoj ulozi bilo krilo Netsa Pol Pirs.

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.