Niksi otpustili Fišera!

Izvor: RTS, 08.Feb.2016, 20:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Niksi otpustili Fišera!

Najvredniji NBA tim Njujork Niks otpustio je danas trenera Dereka Fišera, koji je tu ulogu obavljao u prethodnih godinu i po.

Pomalo iznenadni otkaz Fišeru uručen je u ponedeljak, i pored solidnih igara Niksa ove sezone, najviše zahvaljujući Karmelu Entoniju i sjajnom rukiju Kristapsu >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Porzingisu.
Fišer je na mesto prvog trenera Njujorka došao pored početak sezone 2014/15, i za to vreme ostvario skor od 40 pobeda i 96 poraza.
Nije poznato koga će Fil Džekson dovesti na Fišerovo mesto, ali zna se da će privremenu brigu o ekipi preuzeti Kurt Rembis. 
Niksi u ovoj sezoni imaju skor 23-31 i trenutno zauzimaju 12. mesto na Istoku, ali sa šansama za plej-of.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Niksi otpustili Fišera, vraća li se Džekson?

Izvor: B92, 08.Feb.2016

Njujork Niksi otpustili su Dereka Fišera sa mesta trenera, a tim će u nastavku sezone voditi Kurt Rembis. Dolazak rukija Kristapsa Porzingisa, te veterana Arona Aflala i Robina Lopesa nadmašio je prošlosezonskih 17 pobeda, ali Fišer nije ispunio očekivanja nekadašnjeg trenera Fila Džeksona.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.