Izvor: HotSport.rs, 07.Maj.2015, 08:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NBA (plej-of): Klivlend i Hjuston stigli do izjednačenja u seriji (VIDEO)

Klivlend i Hjuston stigli su do izjednačenja 1:1 u četvrtfinalu plej-ofa NBA lige.

Posle šokantnog poraza od Čikaga na svom terenu u prvom meču, ovoga puta je Klivlend očitao lekciju rivalu. To jest to je učinio u prvih 12 minuta igre, a posle su Bulsi bili bolji rival. Ipak, prva četvrtina je presudila da Kavsi na kraju slave sa ubedljivih 106:91. Nošeni sjsjnom partijom Lebrona Džejmsa košarkaši Klivlenda >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << su prvu deonicu rešili u svoju korist više nego ubedljivo 38:18. Čak ni tri kasnije dobijene četvrtine Čikagu nisu pomogle da napravi pravu senzaciju i povede sa 2:0 u seriji.
Najefikasniji u timu pobednika bio je Džejms sa 33 poena, Irving je ubacio 21 poen uz samo tri šutnute trojke, Džons se zaustavio na 17, a Šampert na 15 koševa. Sa druge strane Batler je postigao 18 poena, Rouz je imao dabl-dabl učinak od 14 poena i 10 asistencija, dok se Gasol zaustavio na svega 14 koševa.

Hjuston je pobedom 115:109 izjednačio u seriji protiv LA Klipersa. Bio je ovo veoma čudan meč, sa velikim preokretom u prvom poluvremenu. Naime, Roketsi su u prvoj deonici imali maksimalnih “plus 11″ – 35:24, da bi pred veliku pauzu gubili “minus 11″ – 52:63. Ipak, u drugih 24 minuta Hjuston je zaigrao sjajno i pred poslednju četvrtinu stigao na koš zaostatka 83:85. U poslednoj deonici Harden i drugari su izrešetali odbranu Klipersa i slavili sa 115:109.
Već pomenuti Harden ubacio je 32 poena uz sedam asistencija, pratio ga je Hauard sa 24 poena i neverovatnih 16 skokova, dok je Ariza ubacio 15 koševa. Sa druge strane briljirao je Grifin sa 34 poena i 15 skokova, Kraford je “upisao” 19, a Džordan 16 koševa.

NBA (plej-of):
Istok:
Klivlend – Čikago 106:91 (1-1)
Atlanta – Vašington (1-1)
Zapad:
Golden Stejt – Memfis (1-1)
Hjuston – LA Klipers 115:109 (1-1)
hotsport.rs  
The post NBA (plej-of): Klivlend i Hjuston stigli do izjednačenja u seriji (VIDEO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Lebron Džejms izvadio amajliju iz ormarića, Harden gladio bradu u poslednjoj četvrtini (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 07.Maj.2015

Klivlend i Hjuston uspeli da izjednače seriju na 1:1..Čim je vratio prepoznatljivu traku oko glave - vratio se i stari Lebron Džejms. Agresivnost, zakucavanje i partija koja diže navijače na noge. Sa 33 poena, osam skokova i pet asistencije nosio je Klivlend do pobede nad Čikago Bulsima rezultatom...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.