Izvor: HotSport.rs, 21.Jan.2017, 10:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NBA: Noć bez Srba u kojoj su dominirali Durent i Voker, magičnih 25 skokova Gobera (VIDEO)

Noćas je odigrano devet mečeva NBA lige, tri kluba koja u svojim redovima imaju Srbe nisu igrala.
Mada su Pelikansi bili favoriti na svom parketu, Bruklin je došao do tek devete pobede maestralnom igrom i ubedljivom razlikom. Netsi su vodili na samom startu, da bi domaći tim preuzeo prednost do kraja četvrtine, koja je u jednom momentu bila plus devet. Već sa starta drugog kvartala Bruklin se vraća u igru, preokreće i ne ispušta predost do završetka duela. Najubedljivija >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << razlika netsa je bila plus od 33 poena, da bi na kraju bilo ‘samo’ 20 razlike. Bruk Lopez i Bojan Bogdanović su postigli po 23 poena u pobedi svog tima, a Entoni Dejvis je imao 22 na drugoj strani.
(Izvor: YouTube/Ximo Pierto Final)
‘Ratnici’ su nastavili da pobeđuju, ovoga puta u Hjustonu. Neizvesnost nije bila dugog roka, Roketsi su vodili do polovine prve deonice, nakon čega je usledio preokret i u kontinuitetu dobra igra Golden Stejta koja domaćinu nije dala nikakve šanse za eventualni povratak. Voriorsi su jedino u poslednjem minutu do poluvremena mogli da izgube vodstvo, ali se to nije desilo, tako da su nastavili furiozno i ubrzo imali plus od 22 poena razlike. Kevin Durent je predvodio ‘ratnike’ sa 32 poena i sedam asistencija, Stef Kari je dodao 24 poena, Tompson 16, a Grin 15. Klint Kapela je postigao 22 poena, pratili su ga Harden i Deker sa po 17.
U Dalasu je noćas viđena neverovatna scena, čiji je ‘režiser’ bio francuski centar Rudi Gober. Najneizvesniji duel je obilovao preokretima i završen je tek nakon produžetka, u korist gostiju, Jute. U finišu poslednjeg kvartala, na 25 sekundi do kraja, Set Kari je pogodio trojku za izjednačenje, što se ispostavilo kao konačan rezultat regularnog toka. U produžetku je Juta imala prednost, da bi usledila neverovatna serija Jute u poslednjih dva minuta duela od 9:2, koja je odlučila pobednika. Pomenuti Gober je u trijumfu svoje ekipe imao 27 poena i čak 25 skokova (10 ofanzivnih i 15 defanzivnih), dok je Hejvord postigao poen manje. Na drugoj strani Barns je imao 19, a Deron Vilijams 16 poena.
(Izvor: YouTube/Ximo Pierto Final)

REZULTATI:
Šarlot – Toronto 113:78
Orlando – Milvoki 112:96
Filadelfija – Portland 93:92
Atlanta – Čikago 102:93
Hjuston – Golden Stejt 108:125
Memfis – Sakramento 107:91
Nju Orleans – Bruklin 114:143
Dalas – Juta 107:112
LA Lejkers – Indijana 108:96


The post NBA: Noć bez Srba u kojoj su dominirali Durent i Voker, magičnih 25 skokova Gobera (VIDEO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.