MILIČIĆ DEBITOVAO PORAZOM: Umorio sam se kao u kafani da sam bio!

Izvor: Press, 19.Dec.2014, 08:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MILIČIĆ DEBITOVAO PORAZOM: Umorio sam se kao u kafani da sam bio!

Bivši NBA košarkaš Darko Miličić porazom je debitovao u konkurenciji kik boksera pošto je večeras u Novom Sadu zbog povrede morao da preda meč protiv Radovana Radojčina iz Sente.
Do prekida meča došlo je u drugoj rundi, kada je Miličiću stradala potkolenica leve noge i nije mogao da nastavi borbu.

Nekadašnji centar Hemofarma >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << i državne reprezentacije, kasnije igrač Detroita, Orlanda, Memfisa, Njujorka i Minesote, želeo je i dalje da se bori, ali zbog velike posekotine lekari to nisu dozvolili i pobeda je dodeljena Radojčinu.

Miličić je bio drugi pik na NBA draftu 2003. godine.

"Za prvi put nije loše, svaka čast Radojčinu, biće dana, biće drugih borbi. Umorio sam se kao da sam bio u kafani, fizicki bih mogao da nastavim, ali sudije i lekari to nisu savetovali. Sad je bilo ovako, sledeći put biće bolje", rekao je u ringu Miličić, koji je samim učešćem uveličao kik boks spektakl u novosadskom Spensu.

PROČITAJTE JOŠ:
(VIDEO)DIRLJIV POZIV KOŠARKAŠA ZVEZDE: Da nijedna stolica ne bude prazna!
Kralj se osvetio Dudi i zadržao pol poziciju, Armanijeva „stotka“ u Poljskoj!
PAUNIĆ POJAČAO BUDUĆNOST: Poklopile su nam se ambicije
   
Prethodno je srpski borac Miljan Vidović osvojio pojas evropskog prvaka Wako Pro u disciplini K1 do 81,4 kilograma savladavši Mađara Lasla Saba.

U poslednjoj borbi večeri srpski kik bokser Nenad Pagonis pobedio je Hrvata Agrona Pretenija i osvojio titulu svetskog šampiona u disciplini lou-kik do 88,6 kilograma. 

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Miličić zbog povrede predao debitantski meč u ringu

Izvor: NoviMagazin.rs, 19.Dec.2014

Bivši NBA košarkaš Darko Miličić porazom je debitovao u konkurenciji kik boksera pošto je večeras u Novom Sadu zbog povrede morao da preda meč protiv Radovana Radojčina iz Sente...Do prekida meča došlo je u drugoj rundi, kada je Miličiću stradala potkolenica leve noge i nije mogao da nastavi...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.