Durent i Kari: Dobar šamar, razbudiće nas

Izvor: Mondo, 26.Okt.2016, 16:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Durent i Kari: Dobar šamar, razbudiće nas

Najveće zvezde Golden Stejta o ubedljivom porazu na "otvaranju" sezone

Foto: AP/Ben Margot

Poraz Golden Stejta od San Antonija ne može se nazvati neočekivanim, "iznenađenjem" ili "senzacijom" na startu nove NBA sezone.

Međutim, malo ko je mogao da očekuje da će ekipa Stiva Kera, ojačana Kevinom Durentom, izgubiti baš 29 poena razlike.

"Znam šta će sutra da se priča - da je Durent >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << 'razbio hemiju', da sa njim 'ne možemo da pobeđujemo' i slično. Sve ćemo to čuti i radujemo se, jer smo već znali šta će se dogoditi", rekao je Drejmond Grin posle utakmice.

Uprkos porazu, Kevin Durent imao je dobar debi na individualnom planu, jer je sa 27 poena bio najbolji strelac ekipe, uz šut iz igre 10/17 i deset skokova, sakupljenih za 37 minuta na parketu.

Stiv Ker je izuzetno zadovoljan njegovim dolaskom.

"Kevin je toliko dobar da će izgledati dobro u bilo kom sastavu i bilo koju 'četvorku' da ima uz sebe. Nije samo u pitanju Kevin, jer nije (razlog poraza) bio pojedinac, već grupa", rekao je trener Golden Stejta.

Stef Kari se nada da će poraz da bude dobra opomena "ratnicima".

"Ovo je dobar šamar", kratko je on poručio.

Slične reči izgovorio je i Durent.

"Da, ovo jeste šamar. Malo nas je razbudio i radujemo se svom napretku", rekao je Durent.

"Nećemo da paničimo. Očigledno je da je ovo tek prva od 82 utakmice, ali definitivno ćemo morati da budemo bolji", dodao je.

Na pitanje kako se "Kej-Di" uklapa u sistem, Kari je rekao da napad nije bio razlog poraza od gostiju iz Teksasa.

"Nije bila stvar u napadima. Moraćemo da se saberemo na drugom kraju terena".

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.