Dokaz da je Peđa legenda NBA: Sakramento povlači Stojakovićev dres!

Izvor: 24sata, 16.Sep.2014, 20:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dokaz da je Peđa legenda NBA: Sakramento povlači Stojakovićev dres!

Sakramento Kingsi saopštili su da će povući dres sa brojem 16, koji je nosio naš Predrag Stojaković.

Zvanična ceremonija ovim povodom biće održana 16. decembra, kada će se Sakramento sastati sa Oklahomom. Ljubimac navijača Sakramenta je odigrao najviše utakmica za klub, a priznanje mu je odao vlasnik Vivek Renadiv.

- Peđa Stojaković je učestvovao u stvaranju prepoznatljive slike o Sakramentu na globalnom nivou. Kao jedan iz odabrane grupe srpskih igrača >> Pročitaj celu vest na sajtu 24sata << u NBA, Peđa je otvorio prostor za košarkaše širom sveta. Njegove liderske sposobnosti su bile prepoznate ovde, ceremonija će biti poseban trenutak za klub i navijače, kao veliki podsetnik na vreme uspeha koji se stvarao u Sakramentu - rekao je Renadiv.

Nastavak na 24sata...






Povezane vesti

Sakramento povlači Stojakovićev dres

Izvor: 24sata, 16.Sep.2014

Klub američke profesionalne košarkaške lige, NBA, Sakramento Kings najavio je da će povući dres sa brojem 16 koji je nekada nosio srpski košarkaš Predrag Stojaković...- U Sakramentu sam proveo najbolje godine u karijeri i neke od najboljih u životu. Ponosan sam šta smo napravili i kakvu smo...

Nastavak na 24sata...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 24sata. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 24sata. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.