Blejk Grifin je slobodan igrač: pripremite 35+ miliona $ po sezoni, pa na pregovore

Izvor: MozzartSport.com, 24.Jun.2017, 10:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Blejk Grifin je slobodan igrač: pripremite 35+ miliona $ po sezoni, pa na pregovore

Američki as odabrao da ne odigra poslednju godinu ugovora u Klipersima. U red za snažnog krilnog centra (za sada) stali Oklahoma, Hjuston, Majami i Minesota

Jedan od najatraktinijih, ali i najboljih igrača u trenutnoj NBA konstelaciji, Blejk Grifin više nije igrač Los Anđeles Klipersa!

Snažni krilni centar je uradio ono što se i očekivalo odabravši da ne ispoštuje poslednju godinu ugovora sa timom >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << iz Grada anđela, na šta je ima pravo. Naravno, to ne znači da neće ostati u Klipersima, pošto sve zavisi od težine novog ugovora. Prema informacijama iz SAD, Klipersi bi mogli da mu ponude petogodišnji ugovor težak oko 180 miliona dolara, dok pojedine franšize već mašu sa 150 miliona za četiri sezone vernosti.

Za sada se ne zna stav američkog asa, ali je jasno da na ovaj način ispituje svoju tržišnu vrednost. Pored toga, postoje indicije da mu je dozlagrdilo to što i pored kvalitetnih igrača Klipersi i dalje ne uspevaju da ostvare zapažen rezultat u plej-ofu. Kako navode tamošnji mediji, četiri kluba, pored Klipersa zainteresovano je za Grifinove usluge, a to su Minesota Timbervulfsi, Majami Hit, Oklahoma Tandersi i Hjuston Roketsi. Navodno, Blejk Grifin ima želju da zaigra za Oklahomu, pošto je tamo rođen, išao u srednju školu i univerzitet, a i tim ima šampionske ambicije.

Grifin ina 28 godina, a celu  NBA karijeru je proveo u dresu Los Anđeles Klipersa (2009-2017).

(foto: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.