Bjelica se navikao na NBA trojke, Bobi u reprizi finala iz 2014 /VIDEO/

Izvor: Blic, 13.Okt.2015, 07:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bjelica se navikao na NBA trojke, Bobi u reprizi finala iz 2014 /VIDEO/

Naši NBA internacionalci Nemanja Bjelica i Boban Marjanović dobijaju sve veću minutažu u svojim klubovima kako se bliži početak sezone u najjačoj ligi sveta.

Bjelica je po prvi put u pripremnom meču bio starter u ekipi Minesote, a stručni štab mu je ukazao najviše poverenja, pustivši ga da igra 31 minut protiv Toronta. On se odužio sa svojim novim košgeterskim rekordom, 12 ubačenih poena, no Toronto >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je na svom terenu odneo pobedu - 112:105, zahvaljujući fantastičnoj partiji Kajla Laurija, koji je sa 40 poena oborio klupski predsezonski rekord koji je držao Vins Karter (38).

Bjelica je ovoga puta iz igre šutirao 4/11, promašivši sva četiri šuta za dva poena, a četiri trojke ubacio je iz sedam pokušaja.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.