Barkli: Kari je samo dobar šuter

Izvor: MVP.rs, 13.Feb.2016, 02:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Barkli: Kari je samo dobar šuter

Bivši NBA košarkaš je izneo nekoliko kritika na račun igre MVP-a Lige.

Čarls Barkli je jedan od najpoznatijih košarkaša koji tokom karijere nisu uspeli da osvoje šampionski prsten. U jednom intervjuu datom američkim medijima, Barkli je pričao o Stefanu Kariju, košarkašu Golden Stejt Voriorsa, a tom prilikom je izneo i nekoliko kritika na račun igre prošlogodišnjeg MVP-a regularnog dela sezone.
>> Pročitaj celu vest na sajtu MVP.rs << />
"Za mene je Kari samo dobar šuter. On nije dobar defanzivac, nije dobar plejmejker i mora još mnogo da radi da bi ga smatrali vrhunskim igračem. Pogledajte, recimo, utakmicu Voriorsa i Vizardsa. Kari tada jeste postigao 51 poen, ali je Džon Vol postigao 41 poen i usput ostvario i 15 asistencija. Kari je imao i 10 izbubljenih lopti. Da biste bili vrhunski igrač morate na oba dela terena da pružate vanserijske partije", istakao je Barkli.

Poznato je da Barkli u NBA ligi trenutno najviše simpatiše Kavaija Lenarda, za koga je nedavno rekao da je najbolji na svetu. Takođe, novinar TNT-a je nekoliko puta isticao da bi slavna generacija Bulsa bez problema izašla na kraj sa najboljim košarkašima Voriorsa. Da li je Barkli u pravu ili ne to ostvaljamo vama da zaključite, ali jedno je sigurno - Voriorsi su, sa Karijem kao vođom, trenutno najbolja ekipa u NBA ligi.

(foto: Getty Images)

Nastavak na MVP.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MVP.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MVP.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.