Mediji: Alarmantno upozorenje obaveštajnih službi! NATO naoružava Hrvate i Albance, spremaju pohod na Srbiju!

Izvor: BKTV News, 21.Apr.2017, 17:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mediji: Alarmantno upozorenje obaveštajnih službi! NATO naoružava Hrvate i Albance, spremaju pohod na Srbiju!

Jezivi planovi za simultan napad Albanaca i Hrvata na srpske zemlje.

"Zločinački NATO pakt priprema se za novi rat protiv Srba i to tako što ubrzano naoružava kosovske Albance i Hrvate!" - ovako glasi upozorenje vojnih obaveštajaca koje je prošle nedelje dostavljeno našem državnom vrhu.

Dačić: Albanski političari postaju glavna pretnja miru na Balkanu!

Planovi već postoje >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News <<

Povod za ovo upozorenje bila je najava da će NATO preko Turske lažnoj državi Kosovo isporučiti pet najsavremenijih helikoptera „blek hok“. Navodno, identične letilice biće isporučene i neoustaškom režimu u Zagrebu, kome je NATO krajem 2015. godine već poklonio 16 borbenih helikoptera „kajova vorior“. Krajnji cilj ove akcije, tvrde srpski bezbednjaci, jeste da Albanci zauzmu sever Kosova, a da istovremeno, pod izgovorm humanitarne intervencije Hrvati napadnu zapadni deo Republike Srpske.

FOTO: Flickr/Ilustracija

Prema rečima izvora, samo naivan čovek može pomisliti da se ovakve letilice raspoređuju po našem regionu bez nekog ozbiljnog plana.

"Helikopteri „blek hok“ i „kajova“ su ofanzivne, jurišne letilice. Šta će to Prištini i Zagrebu?! Koga će to oni da napadnu? Koga osim Srba? Treba biti slep, gluv i glup pa poverovati u zvanično objašnjenje da će ih koristiti u mirnodopske svrhe", navodi izvor blizak obaveštajnim službama.

Da se Priština ozbiljno sprema za novi rat svedoči i jučerašnja izjava Hašima Tačija, koji je ponovio najavu albanskog premijera Edija Rame o formiranju fašističke „velike Albanije“.

"Ako EU zatvori vrata Kosovu, svi Albanci regiona živeće u jednoj državi", zapretio je Tači.

NATO: Zabrinuti smo zbog pogoršanja bezbednosnih prilika na Zapadnom Balkanu!

Istovremeno, kako mediji prenose, Hrvatska planira da napadne zapadni deo Republike Srpske! U tajnim diplomatskim izveštajima navodi se da je izrađen plan za novu „Oluju“, u kom je učestovao i ratni zločinac, general Ante Gotovina ( Sada savetnik u vladi Hrvatske). Prema tom planu, NATO i Zagreb planiraju da isceniraju napad na Hrvate u Prijedoru, koje bi onda predstavili kao zločin Srba i tako izazvali „ humanitarnu intevenciju Zapada“!

U prilog ovoj tezi ide i odluka hrvatskog ministra odbrane Damira Krističevića da uputi hiljadu specijalaca ( i još toliko rezervista) na Dunav uz granicu sa Srbijom. Vojnici su raspoređeni u Vukovaru, ali i Sinju, Varaždinu i Pločama. Objašnjenje glasi da je Zagreb zbog -pomeranja snaga članica NATO prema Rusiji zaključio da treba da pošalje vojnike na svoje granice- ?!

Opasne igre

FOTO: Arhiva

Vojni analitičar Miroslav Lazanski kaže da agresivne poteze NATO pakta treba pažljivo pratiti i naglašava da postoji nekoliko opcija naoružavanja kosovskih Albanaca.

"Amerikanci u bazi Bondstil imaju helikoptere „blek hok“ koje bi mogli da prepuste Albancima. To može biti jako opasno", kaže Lazanski.

Vučić: Mene bi obesili u Briselu

Premijer Aleksandar Vučić rekao je juče da su najave ujedinjenja Albanije i Kosova samo puste želje.

"Jasno je da se to neće dogoditi, ali da sam ja pričao o ujedinjenu svih Srba u regionu, okačili bi me u Briselu umesto onih zastava", rekao je Vučić.

Predsednik Opštine Bujanovac Jonuz Musliju izjavio je da zvanična Tirana ima punu podršku za "ujedinjenje Albanije i Kosova", ako izostane njihova evropska perspektiva, ali ne bez Preševa.

PROČITAJTE SVE NAJNOVIJE VESTI!
Pogledaj vesti o: Turska,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.