Radiohead objavili novi, intimni video za “Present Tense”

Izvor: BalkanRock.com, 20.Sep.2016, 08:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radiohead objavili novi, intimni video za “Present Tense”

Britanski bend Radiohead je obradovao svoje fanove podelivši na društvenim mrežama svoj novi, intimni video za pesmu “Present Tense”.

Thom Yorke and Jonny Greenwood u pratnji Roland CR-78, izvode pesmu sa aktuelnog albuma “A Moon Shaped Pool”, koji je objavljen u maju ove godine za  XL – Recordings. Ovo je deveti po redu studijski album benda Radiohead.

Video je režirao Paul Thomas Anderson, koji je sa bendom Radiohead ekranizovao i >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << pesmu “Daydreaming”, a koji potpisuje i režiju filmskih hitova “Boogie Nights”, “Magnolia” i “The Master”. 

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.