Prins objavio novi singl, stvarno!

Izvor: Mondo, 25.Jan.2013, 22:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prins objavio novi singl, stvarno!

Posle niza "nezvaničnih" pesama, muzičar je na svom sajtu objavio potpuno novu pesmu "Screwdriver" koja bi trebalo da je najava za novi album.

Početkom ove godine na Twitteru i YouTube portalu pojavili su se nalozi pod nikom "3rd Eye Girl", sa kojih je stigla serija poruka i do sada neobjavljivanih audio i video snimaka slavnog muzičara, što zapadni mediji objašnjavaju kao Prinsovu marketinšu kampanju, on o svemu ćuti.

Međutim, na zvaničnom sajtu http://20pr1nc3.com/ >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << je objavio potpuno novu pesmu "Screwdriver" koja se razlikuje od svega što je u skorije vreme radio.

Pored singla, pevač je objavio i trejler za, najverovatnije koncertni film iz 2009. na festivalu "Montreaux Jazz".

Poslušajte novu pesmu.



(MONDO)

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

PREMIJERA: Princ izdao novi singl!

Izvor: Poznati.info, 26.Jan.2013, 18:40

Posle niza “nezvaničnih” pesama, muzičar je na svom sajtu objavio potpuno novu pesmu “Screwdriver” koja bi trebalo da je najava za novi album.Početkom ove godine na Twitteru i YouTube portalu pojavili su se nalozi pod nikom “3rd Eye Girl”, sa kojih je stigla serija poruka i do sada neobjavljivanih...

Nastavak na Poznati.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.