Foo Fighters poklanjaju novi EP

Izvor: BalkanRock.com, 23.Nov.2015, 09:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Foo Fighters poklanjaju novi EP

Posle mesec dana misterioznog odbrojavanja na svom sajtu, kada je sat otkucao 00:00:00, Foo Fighters su fanovima poklonili novi EP “Saint Cecilia“.

EP sa 5 novih pesama može se besplatno preuzeti u više formata sa zvaničnog sajta benda.

Uz mini izdanje objavljeno je otvoreno pismo Dejva Grola koji kaže da je EP zbog terorističkih napada u Parizu dobio “potpuno drugačiji ton”, te da je on sada posvećen svim žrtvama napada.

“The >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << Saint Cecilia EP je pokrenut u oktobru kao slavlje života i muzike. Sa konceptom kojim, kako se naša svetska turneja bližila kraju ove nedelje, smo želeli da podelimo našu ljubav prema vama zbog svega što ste nam podarili”, navodi se u pismu. “Sada, postoji nova, nadamo se namera da, čak i na najmanji načim, možda ove pesme mogu da donesu svetlo u ovaj ponekad mračan svet. Da nam podsete da je muzika život, i da nada i isceljenje idu ruka pod ruku sa pesom. To nikada ne može biti oduzeto.”

Spisak pesama:

01. Saint Cecilia

02. Sean

03. Savior Breath

04. Iron Rooster

05. The Neverending Sigh

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.