Kad u Rusiji zagrmi “Bože pravde” i Hrvati pažljivo slušaju (VIDEO)

Izvor: Vesti-online.com, 25.Jun.2017, 17:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kad u Rusiji zagrmi “Bože pravde” i Hrvati pažljivo slušaju (VIDEO)

Uz malo muke u polufinalu i finalu u duelima sa SAD i Italijom naši vaterpolisti su nastavili da dominiraju svetskim vaterpolom pošto su 11. put trijumfovali najmlađem FINA takmičenju - Svetskoj ligi.

Završni turnir ove godine odigran je u gradiću Ruza u Moskovskom regionu, a pored Srbije na pobedničkom postolju završili su Italija i Hrvatska, koja je u meču za treće mesto ubedljivo savladala SAD.

Za razliku od nekih prethodnih takmičenja kada su na >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << postolje slali okrnjeni tim Hrvati su sada dostojanstveno zajedno sa Srbima i Italijanim odslušali himnu “Bože pravde” i na kraju čestitali najboljima na planeti..

Pogledajte kako je to izgledalo.
Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Kad zagrmi Bože pravde u Rusiji: I Hrvati pažljivo slušali srpsku himnu! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 25.Jun.2017

Vaterpolisti Srbije ponovo su pokorili svet i peti put uzastopno osvojili su Svetsku ligu, posle veoma uzbudljivog finala protiv Italije. Delfini su na kraju napravili veliki preokret i slavili su sa 10:9, i dobili su čast da se ponovo popnu na najviše postolje i da slučaju himnu...Bože pravde se...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.